S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

MONDO ITALIA GROUP, s.r.o.
Partizánska 45
085 01 Bardejov
tel: +421 944 742 897
napíšte nám

NOVINKY

arr3Novinka č.1Talianske prírodné mydlo ZÁHRADA RUŽÍ 250 g.... arr3Novinka č.2Luxusný taliansky bytový difuzér CUOIO VETIVER 250 ml....

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 4,00 EUR (104,00 CZK)
skladom
naša cena 4,00 EUR (104,00 CZK)
skladom
naša cena 4,00 EUR (104,00 CZK)
skladom

Ochrana osobných údajov
OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

1. Prevádzkovateľ internetového obchodu a spracovateľ osobých údajov je MONDO ITALIA GROUP, s.r.o., Partizánska 45, 085 01  Bardejov, IČO: 50 358 740, IČ DPH: SK2120292669, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Prešov, oddiel: Sro, vložka č. 33037/P. Prevádzkovateľ získava, spracuváva a poskytuje osobné údaje v súlade s platným a účinným znením zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej aj „zákon").


2. Účelom spracúvania osobných údajov je:

- evidencia objednávok kupujúceho
- uzatvorenie kúpnych zmlúv
- vystavenie faktúr a iných daňových dokladov
- preprava objednaného tovaru kupujúcemu na určené miesto dodanie
- informovania kupujúceho o stave objednávok - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty
- riešenie prípradných reklamácií

 

3. Na účely realizácie zmluvného vzťahu predávajúci spracúva osobné údaje kupujúceho v  rozsahu:

a) meno a priezvisko kupujúceho (príp. meno a priezvisko kontaktnej osoby, ktorá za právnicku osobu vystavila objednávku),

b) adresa (fakturačná príp. doplnenie dodacej adresy, ak je táto iná ako fakturačná adresa),

c) telefón, e-mail kontaktnej osoby kupujúceho.

V prípade ak predávajúci spracúva aj iné osobné údaje kupujúceho, ako sú uvedené v písm. a) až c) tohto bodu 3., spracúva ich v rozsahu potrebnom na splnenie povinností vyplývajúcich z kúpnej zmluvy.

 

4. Nutnosť poskytnutia osobných údajov:

Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú potrebné na splnenie záväzkov, ktoté od neho zákazníkov objednaním tovaru očakáva.

 

5. Spracovanie osobných údajov je vykonávané správcom osobných údajov. Osobné údaje pre tohto správcu spracuvávajú tiež spracovatelia:

a) Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica

b) DHL Parcel Slovensko spol. s r.o., Na pántoch 18, 831 06  Bratislava-Rača

d) Bohemiasoft s.r.o., Rudolfská 247/85, České Budějovice, Česká republika

e) RS ekonomik s.r.o., Nábrežná 859/9, 085 01 Bardejov

f) Poskytovateľ služby Google AdWords, prevádzkovanej spoločnosťou Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dudlin 4, Írsko

g) Poskytovateľom služby Facebook Ads, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Írsko

h) prípadne ďalší poskytovatelia softvérov, služieb a aplikácií, ktorých však v súčasnej dobe spoločnosť nevyužíva

Osobné údaje nebudú odovzdané do tretích krajín mimo EÚ.

 

6. Práva a povinnosti dotknutej osoby:

  • kupujúci je povinný uviesť len pravdivé a úplne údaje
  • kupujúci sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny
  • kupujúci má právo prístupu k svojim osobným údajom a právo na ich opravu. Osobné údaje môže registrovaný zákazník v elektronickom obchode kedykoľvek zmeniť vo svojom osobnom profile. Poskytnuté osobné údaje musia byť z dôvodu vybavenia objednávky vždy správne a pravdivé, za ich správnosť a pravdivosť zodpovedá kupujúci.

Kupujúvi má právo na základe písomnej žiadosti od spoločnosti vyžadovať:

  • informácie o stave spracovania osobných údajov v informačnom systéme
  • informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie
  • odpis jej osobných údajov, ktoré sú zdrojom spracovania
  • opravu jej nesprávnych, neuplných alebo neaktuálnych údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú zdrojom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona

 

7. V prípade, že bude mať kupujúci záujem o zrušenie registrácie v e-shope www.harmoniavoni.sk, stačí svoje rozhodnutie písomne oznámiť e-mailom na mondoitaliagroup@gmail.com. Po zrušení registrácie v e-shope www.harmoniavoni.sk a po ukončení účelu spracovania budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

 

 

 

NDFiNTE